#BezBrige ilustracija

EMC d.o.o. osigurava siguran rad od kuće

EMC d.o.o. sa posebno kreiranom uslugom „Bez Brige“, koja se sastoji od tri paketa (Bez brige Basic, Bez Brige Premium i Bez Brige Productivity), štiti vaše poslovne uređaje i podatke od svih vrsta virusa, zlonamjernih softvera, krađe podataka, hakerskih napada i pogodna je za organizacije svih veličina.

U cilju otklanjanja svih izazova sa kojima se suočavate, nudimo vam paket usluge “Bez Brige Producitivity“, kojim ćete svoje poslovanje osigurati, te učiniti lakšim i produktivnijim.

Productivity paket obuhvata:

Prema podacima Microsofta, 91% hakerskih napada započinje e-mail porukom. Kako biste izbjegli bilo kakve napade putem e-maila kao i zaštitili nedozvoljeni odlazak podataka izvan firme, EMC vam nudi nadogradnju Productivity paketa u verziju Productivity Plus, u kojem je uključena funkcionalnost “Sigurnost emaila i kolaboracije”.

Kako biste se uvjerili u kvalitet naših usluga, mi vam nudimo 30 DANA BESPLATNO testiranje paketa Bez Brige Productivity.

Kao posebnu pogodnost nudimo vam opciju plaćanja licenci po korisniku na mjesečnom nivou, kao i prenos licence sa jednog radnika na drugog u slučaju odlaska.

Za više informacija posjetite http://bezbrige.info.

U slučaju bilo kakvih pitanja i nedoumica, budite slobodni da nas kontaktirate.

30 DANA BESPLATNO

Testirajte paket Bez Brige Productivity.

BezBrige.info koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Nastavkom pregleda web stranice bezbrige.info slažete se s korištenjem kolačića.